En blogg om mat og vekt.

Jeg er en 32 år gammel mann fra Hordaland. Veier i dag inn på 113 kg. Er en familiefar med en fantastisk kone og 5 barn.
Mål 1: under 100 kg i løpet av 2012
Mål 2: under 90 kg til sommeren 2013.

søndag 13. januar 2013

Uke 1 og 2

Nytt år og nye muligheter


Da var vi inne i 2013, uke 1 gikk i feriemodus. Uke 2 gikk opp i sykdom håper neste uke er tilbake i hverdagsmodus. Det er gjort en del flere endringer i kostholdet i år. Lettbrus og lightsaft er byttet ut med VANN, alle melke produkter byttet ut med PLANTE varianter. Alt sukker vi kan fjerne er fjernet fra kosten, har bestilt naturlige ersttnatinger som jeg venter i spenning på å prøve ut. Prøver å bare bruke produkter i maten uten tilsatt sukker eller søtning. Målet er å bruke ikke bearbeidede råvarer så mye som mulig. Det blir mye salat med kjøtt og wok med grønsaker og kjøtt til middag. Har i dag bakt egne knekkebrød til frokost, meget god og enkel OPPSKRIFT. Er godt fornøyd med maten i starten på det nye året, og i kveld er det rett på trening. 


Kaloriregel nr. 4:  Mat som inntas for medisinske formål ( som f.eks karsk, solbærtoddy , varm sjokolade, rødvin, cognac etc) teller ALDRI.

Kaloriregel nr 5: Jo mere du feter opp de som til daglig er rundt deg, desto tynnere virker du selv. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar