En blogg om mat og vekt.

Jeg er en 32 år gammel mann fra Hordaland. Veier i dag inn på 113 kg. Er en familiefar med en fantastisk kone og 5 barn.
Mål 1: under 100 kg i løpet av 2012
Mål 2: under 90 kg til sommeren 2013.

søndag 23. september 2012

Uke 19

Har ikke vært så flink med maten denne uken, og når jeg ikke har dradd meg ut av sofaen heller gikk det som det måtte Opp 0,3 kg denne uken. Neste uke skal det skjerpes både på maten og på aktiviteten. 



søndag 16. september 2012

uke 18

Denne uken har gått opp i alt og ingenting. Føler det har gått i ett, uten at noe egentlig har blitt gjort. Bilen er ødelagt, ungene har vært på kontroller på haukeland, Leni er syk og forstøves hver 3 time og Hennie skal i narkose på mandag. I tillegg er det veldig mye som svirrer rundt i hodet. Ned 0,2 kg denne uken er jeg faktisk veldig fornøyd med. Matinntaket er nok ene og alene grunnen til det.


søndag 9. september 2012

Uke 17

Denne uken har gått forbi helt uten trening, sjerpings, sjerpings. Holder fremdeles på de 6-7 knekkebrødene og middag for dagen. Det ser ut til å være passe mengde med mat, selv på uker uten så mye trening. Middagene er stort sett med salat og kjøtt av ymse slag. Ned 1,1 kg denne uke.


mandag 3. september 2012

Lasagne med råkost

Det med mat til meg og mat til resten av gjengen er ikke alltid like lett. Gårsdagens lasagne ble laget på vanlig måte til de andre og pasta byttet ut med raspet kålrabi og gulrot til meg . Det ble ganske så godt og jeg trengte ikke lage to forskjellige middager. Med salat inntil til alle var det nesten samme middag. Glemte bilde, det for komme neste gang.

søndag 2. september 2012

Uke 16

Denne uke har det ikke blitt like mye trening, men har vært flink med maten. Jeg får mye inspirasjon fra http://veientiletlettere.blogspot.no/. I går lagde jeg frokostrundstykker og "kyllingbrød" kanongodt.


Denne uke ble det ned 0,4 kg.