En blogg om mat og vekt.

Jeg er en 32 år gammel mann fra Hordaland. Veier i dag inn på 113 kg. Er en familiefar med en fantastisk kone og 5 barn.
Mål 1: under 100 kg i løpet av 2012
Mål 2: under 90 kg til sommeren 2013.

mandag 16. juli 2012

Uke 9

Denne uken har vært travel. Siste uke før ferien og vi har brukt fredag til lørdag på å lage nye rom til Hennie og Leni. Det har blitt litt usunne middager som bølser på "gabben". Har og spist litt sjokkolade og kost meg med Bacardi breezer på lørdagskvelden. Er veldig fornøyd med å ha klart å holde vekten denne uken. Opp 0.1 kg. Så får vi se hva 3 uker ferie gjør med kroppen. God sommer.


søndag 8. juli 2012

Uke 8

Denne uke ble det ned 1,1 kg. Denne uken har det vært mye omplassering av masser og større steiner i hagen, har vært mange timer med tungt hagearbeid. Nedgang i vekten til tross for lettvinte og ikke helt sunne middager. Og det ble jammen meg et glass eller to med vin og irsk kaffe også. 
Skal begynne å måle meg, det kommer på en egen side etter hvert.

Liker du ikke det du ser, gjør noe med det eller ta en Ole Brumm.


søndag 1. juli 2012

Uke 7

Denne uke har det vært jobbing i hagen 3 dager, med tunge løft, grapsing og graving i mange timer hver dag. Det ble ned 0,8 kg (selv med litt kos på kveldene). Da er det bare å fortsette i samme sporet.