En blogg om mat og vekt.

Jeg er en 32 år gammel mann fra Hordaland. Veier i dag inn på 113 kg. Er en familiefar med en fantastisk kone og 5 barn.
Mål 1: under 100 kg i løpet av 2012
Mål 2: under 90 kg til sommeren 2013.

søndag 24. juni 2012

Uke 6


Denne uke har vi vært på avslutninger, kino, sankthansfeiring, restaurantbesøk og litt god vin i glasset på fredag og lørdagskvelden. Når det ikke har blitt trening heller går det som det må, opp 1,7 kg GRRRRRRR. Men er fremdeles i rute til mål nr 1 og dette skal være en "WAY OF LIFE" ikke en slankekur. Da må man vel regne med noen sånne uker uten å grave seg ned. Må ha en skjerpings neste uke.......


søndag 17. juni 2012

Uke 5

Denne uken har vært preget av bursdagsbesøk, kontroller på haukeland og overtid på jobben. Har prøvd å planlegge godt, så jeg ikke detter i den eg har jo fortjent det fellen. Som nevnt er jeg en som har mange gode grunner til å unne seg noe godt. Denne uken har vært hektisk og under normale omstendigheter ville det ført til mye småspising, og en del daim, chips med dip og antagelig is på toppen. Har spist kaker i besøkene men mindre en normalt. I barnebesøket ble det salat i stede for hotdog, kylling og salat i stede for  fleskepannekaker på jobben og tunfisksalat isteden for pizza på haukeland. Treningen denne uken ble to runder med Aileen, Theo, og fysioterapauten hans på Haukeland. Denne uke ble det ned 1 KG.

søndag 10. juni 2012

Uke 4

Denne uken har vært preget av skoleavslutninger og bursdager. Det er ikke lett å følle den smale sti i sånne uker. Det er vel grunnen til en liten vektoppgang. Men jeg er veldig fornøyd men 4 kg ned på 4 uker :-). Det har blitt en kveldstur med fruen i uken og en familietur på aboretet i dag. 


søndag 3. juni 2012

Uke 3


Denne uken har det vært mye sykdom i hjemmet. Fruen har vært sengeliggende i flere dager, og kidsa har vært hjemme fra skolen. Noen pga streik og noen pga sykdom. Så denne uken har jeg prøvd meg som alenepappa med 5 barn og en kone som må oppvartes. Hadde et håp om å holde vekten denne uken, for det har blitt lite trening og en del hjemmelagde godsaker denne uken. Jeg er veldig fornøyd men en nedgang på 0,4 kg. De neste ukene blir ikke lett heller. Avslutninger til kidsa, førskoledager, CF storkontroll på theo på haukeland. Og både Hennie og Leni har timer på haukeland.